EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK


Szerencsések vagyunk, mert munkánkat, működésünket egyre több szervezet, cég támogatja és segíti. Köszönjük nekik tagjaink és a bringás társadalom nevében is:)


TÁMOGATÓINK: 

A Kőbányai Önkormányzat immár megalakulásunk óta minden évben egyszeri, vissza nem térítendő működési célú támogatást nyújt részünkre a kerületi, kerékpáros lakossági rendezvények lebonyolítása céljából. Ennek köszönhetően tud egyesületünk változatos és ingyenes túrákat, valamint rendezvényeket szervezni.

2021-ben és 2022-ben a Dreher Sörgyárak Zrt. támogatásával végre elkészíthettük egyesületi mezeinket, mely nagymértékeben erősíti az összetartozást tagjaink között, és megkülönbözteti a túrákon, rendezvényeken a szervezőket a résztvevőktől.  Bringás uzsonnákra, rendezvényekre rendszeresen kapunk továbbá tőlük termék támogatást is.  2023-ban nekik köszönhetően elindítottunk egy balesetvédelmi és környezetvédelmi kampányt is, ahol a kerékpárok megfelelő lámpával való ellátására és a kulacsok újratölthetőségére hívtuk fel a figyelmet. 2024-ben is számíthattunk a támogatásukra, melyet ezúton is köszönünk. 

2022-től a Monori Center Kft. is érdemesnek tartotta az egyesületet támogatásra. Anyagi segítségükkel minden évben felújítjuk, szépítgetjük és fenntartjuk az Állomás utcai közösségi terünket. 

2022-ben csatlakoztunk a Bajtársi Egyesületek Országos Szövetségéhez, az ő anyagi és erkölcsi támogatásukkal valósulhatott meg a nagy sikerű "Kerékpárral hőseink nyomában" elnezvezésű megemlékezés az Új Köztemetőben a Nemzedékek Éve programsorozat keretében. A Szövetséggel közösen hajtjuk végre az éves munkatervünkben már állandó programként szereplő tavaszi hadisírgondozást is. 

Szintén 2022-ben csatlakoztunk a Kőbányai Sportszövetséghez, mely koordinálja, segíti és anyagilag támogatja többek között a kerület szabadidősportjának színvonalasabb ellátását, közreműködik a társadalmi egészségvédő programok megvalósításában, a lakóközösségek szabadidősport programjainak szervezésében, képviseli tagszervezetei érdekeit.

2022. novemberében sikeres (2023-ra szóló) működési célú pályázatot nyújtottunk be a Nemzeti Együttműködési Alaphoz, mely a civil önszerveződések működését, a nemzeti összetartozást, valamint a közjó kiteljesedését, illetve a civil szervezetek szakmai tevékenységét támogató – központi költségvetési előirányzat. Az Alapot a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. kezeli.

2023-ban a "Tekerj Kőbánya a Pozsony-Bécs szakaszon" elnevezésű kerékpártúránk a Kerékpárral 7 határon át programsorozat részeként az Építési és Közlekedési Minisztérium támogatásával és a KTI Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet közreműködésével valósult meg.

2024-ben újabb Támogatót tudtunk az Egyesület mögé állítani. A Darts Galéria Budapest támogatásával megújításra kerülnek az egyesületi mezeink.

SEGÍTŐINK:

Nagyobb létszámú túráinkon rendszeresen kérjük az Útvonal-biztosítás a Közlekedés Biztonságáért Egyesület segítségét a résztvevők biztonságos közlekedése céljából. Tapasztalatuknak és profi felkészültségüknek köszönhetően - főleg a népszerű éjszakai túráinkon - zökkenőmentesen és egyben maradva tud haladni a csoport. 

Kőbányai Bringás Egyesület / 1108 Budapest, Szőlővirág u. 8. 7/28. / Asz: 19236249-1-42 / OTP Bank 11713012-21460540
kobanyaibringas@gmail.com 
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el