EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK


Szerencsések vagyunk, mert munkánkat, működésünket egyre több szervezet, cég támogatja és segíti. Köszönjük nekik tagjaink és a bringás társadalom nevében is:)


TÁMOGATÓINK: 

A Kőbányai Önkormányzat immár megalakulásunk óta minden évben egyszeri, vissza nem térítendő működési célú támogatást nyújt részünkre a kerületi, kerékpáros lakossági rendezvények lebonyolítása céljából. Ennek köszönhetően tud egyesületünk változatos és ingyenes túrákat, valamint rendezvényeket szervezni.

2021-ben a Dreher Sörgyárak Zrt. támogatásával végre elkészíthettük egyesületi mezeinket, mely nagymértékeben erősíti az összetartozást tagjaink között, és megkülönbözteti a túrákon, rendezvényeken a szervezőket a résztvevőktől.  Bringás uzsonnákra, rendezvényekre rendszeresen kapunk továbbá tőlük termék támogatást is.  

2022-ben a Monori Center Kft. is érdemesnek tartotta az egyesületet támogatásra. Anyagi segítségükkel felújítjuk, berendezzük és fenntartjuk ebben az évben az Állomás utcai közösségi terünket. 

SEGÍTŐINK:

Nagyobb létszámú túráinkon rendszeresen kérjük az Útvonal-biztosítás a Közlekedés Biztonságáért Egyesület segítségét a résztvevők biztonságos közlekedése céljából. Tapasztalatuknak és profi felkészültségüknek köszönhetően - főleg a népszerű éjszakai túráinkon - zökkenőmentesen és egyben maradva tud haladni a csoport. 

Kőbányai Bringás Egyesület / 1108 Budapest, Szőlővirág u. 8. 7/28. / Asz: 19236249-1-42 / OTP Bank 11713012-21460540
kobanyaibringas@gmail.com 
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el