KŐBÁNYAI BRINGÁS EGYESÜLET...

...ha érdekel egy fiatal, dinamikusan fejlődő, jófej csapat ;)

Baráti társaságból Egyesület

 

Több alkalommal találkoztunk már azzal a kérdéssel, hogy kik és miért vagyunk? 

Baráti társaságként indultunk, mára egyesületként dolgozunk azért, hogy Kőbányán fellendüljön az amatőr kerékpáros élet. Szeretjük Kőbányát, a kerékpározást és ezért hajlandóak vagyunk tenni, áldozni a szabadidőnk terhére. Civil egyesületként, politika mentesen cselekszünk, saját elhatározásból. Egy kicsit mozgalomként tekintünk magunkra, és fő irányelvünk, hogy mindenki annyit tesz bele, amennyit tud vagy szeretne. Itt semmi sem kötelező.

De miként is alakult meg a Kőbányai Bringás?

Alapító tagunk több éve irigykedve nézte a környező kerületek kerékpáros életét - volt amelyiknek aktív, meghatározó tagja is volt -, majd 2018-ban gondolt egy merészet és létre hozta a Kőbányai Bringás facebook oldalunkat. Először egyedül járta a kerület útjait, szervezett túrákat és vett részt kerületi rendezvényeken, majd azt vette észre egyre többen csatlakoznak hozzá, sőt kreatív ötletekkel szerveznek programokat az új csatlakozók. 2019 novemberében pedig 17 taggal megalakult a Kőbányai Bringás Egyesület. Mozgalmunk már túllépte településünk határait, más kerületből, sőt vidékről is vannak aktív tagjaink. 

Végül, de nem utolsó sorban talán az egyik legfontosabb kérdés. Miként lehet valaki Kőbányai Bringás?

Gyere el rendezvényeinkre, túráinkra, támogass minket a jelenléteddel vagy akár vállalj szerepet feladatokban. De, ami a legfontosabb: Büszkén viseld a KŐBÁNYAI BRINGÁS nevet!

(Az Egyesület Alapszabálya és a belépési nyilatkozat: ITT)

Kőbányai Bringás Egyesület / 1108 Budapest, Szőlővirág u. 8. 7/28. / Asz: 19236249-1-42 / OTP Bank 11713012-21460540
kobanyaibringas@gmail.com 
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el