"Kőbánya Sportolója 2021" Gálán jártunk

2022.02.18

A tavaly januárban útjára indított "Tekerj Kőbánya" 2021. évi programsorozatunk a sikeres teljesítők kupa átadásával immár lezárult. 142 fő nevezőből a tegnapi délutáni "Kőbánya Sportolója 2021" elnevezésű gálán a legeredményesebb 12 induló vehetett át egy-egy kupát és oklevelet D. Kovács Róbert polgármester úrtól és Radványi Gábor alpolgármester úrtól.

Amikor kerestük az alkalmat, hogy mikor és hogyan tudnánk majd átadni a díjakat, még legmerészebb álmainkban sem gondoltuk azt, hogy erre lehetőséget kapunk a Kőbánya kiválóságait ünneplő rendezvényen. Hiszen itt nem csak arról volt szó, hogy a teljesítőink méltó körülmények között vehették át az elismeréseket, de egy kicsit bemutatkozhatott egyesületünk a legeredményesebb kőbányai sportegyesületek előtt is.

A rendezvény házigazdája Várkonyi Attila Dominique volt, aki polgármester úr köszöntőjét követő felvezetésében dicsérte az egyesület aktivitását, azt, ahogy a lakosságot bevonva szervezi a túrákat, játékokat, ezzel is népszerűsítve a kerékpározást. Egyesületünk elnökének távollétében az elnökhelyettes ismertette röviden a "Tekerj Kőbánya" programsorozatot, majd egyesével kiszólította a kupák tulajdonosait.

Tekerj Kőbánya 2021 legeredményesebb teljesítői pedig a következő személyek:

Balla Tamás, Magyar Zsóka, Csordás Piroska, Gombolai Gréta, Pék Marcell, Tóth Kinga, Veres Tünde, Benedek Zoltán, Solt Gábor, Losó László, Hartmann Mihály és Holczhauer Gábor.

Gratulálunk nekik ezúton is! 🙂

Volt az estének még egy fontos Kőbányai Bringás vonatkozása, hiszen a jelöltek között feltűnt Csatlós Gábor is, aki tevékenységével inspirálja a kőbányai kerékpáros közösséget, példát mutatva a szabadidős sportokban tevékenykedőknek.

A 15 jelölt közül végül Bőhm Csaba a Kőbánya Sport Club kiemelkedő öttusázója; Csáki Enikő hosszútávfutó, atléta, a Ferencvárosi Torna Club sportolója; Lengyel Fruzsina a Marcipán Tánc és Fitnesz Közhasznú Sportegyesület fitness versenyzője és a wadokai karatét mesterfokon művelő NÓVA Sport Egyesület kapta idén a képviselő-testület elismerését. Gratulálunk a díjazottaknak! 

További képek: https://www.facebook.com/kobanyaibringas/posts/93092576090080


Kőbányai Bringás Egyesület / 1108 Budapest, Szőlővirág u. 8. 7/28. / Asz: 19236249-1-42 / OTP Bank 11713012-21460540
kobanyaibringas@gmail.com 
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!