Sikeres évkezdet

2022.02.18

Szeretnénk veletek is megosztani azt az örömhírt, ami nemrégiben érte az Egyesületet. Előbb azonban jöjjön egy kis előzmény:

Nem titok, hogy a működésünket a Kőbányai Önkormányzat támogatja mind anyagilag, mind erkölcsileg, mi pedig nagyrészt ebből a támogatásból tudjuk finanszírozni a rendezvényeket, túrákat, játékokat.

Vannak azonban egyéb kiadásaink is, melyeket többnyire a befolyt tagdíjakból finanszírozzuk. Vagy gondolunk egy merészet, és újabb támogatókat keresünk. (Így sikerült tavaly megnyerni az egyesületi mezeink legyártáshoz a Dreher Sörgyárak Zrt-t, aki ezen felül többször támogatta rendezvényeinket alkoholmentes sörökkel is. Ezúton is köszönet érte.)

A 2022-es pénzügyi tervünket is leginkább az önkormányzati támogatásra alapoztuk, azonban vannak olyan elgondolásaink is erre az évre, amit csak saját erőből tudnánk kivitelezni. És itt jött a merészség...

A közösségi tér felújítása, berendezése és fenntartása érdekében levelet írtunk a Monori Centernek, tudnának-e ebben esetleg támogatni bennünket? Őszinte örömünkre hamar meg is érkezett a válasz, hogy nagyon szívesen támogatják azt a törekvésünket, hogy egy kulturált közösségi helyet varázsoljunk az Állomás utcában. (Sőt! Érdekli őket egy kerékpáros tanfolyam lehetősége is kínai dolgozóik részére.) 


Ezzel szinte egyidőben a Dreher Sörgyárak Zrt. is jelezte megkeresésünkre, hogy idén is számíthatunk az együttműködésre és szívesen támogatják az idei kerékpáros ruházat bővítés tervünket a tavalyi összeggel. A Dreher24 logót továbbra is használhatjuk a ruházatunkon, ami bizony az egyesület komolyan vehetőségét is erősíti, hiszen a tavalyi évben többször néztek ránk elismerően a Dreher logóval ellátott mezünk láttán.  

Köszönjük támogatóinknak! Ígérjük, hogy nem fognak bennünk csalódni.

Nos, kell-e ennél eredményesebb évkezdet?


Kőbányai Bringás Egyesület / 1108 Budapest, Szőlővirág u. 8. 7/28. / Asz: 19236249-1-42 / OTP Bank 11713012-21460540
kobanyaibringas@gmail.com 
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!